De Bisschop's Disco Bingo

Op zoek naar een leuke activiteit voor je bedrijf, club, familie of vrienden? Wij kunnen voor jullie een interactieve en gezellig muziekbingo organiseren! Zowel op locatie als online!

Disco Bingo werkt net als een normale bingo echter zijn de getallen vervangen door muzieknummers. Komt er een nummer voorbij die op je bingokaart staat, dan streep je hem af. De kaarten staan vol met bekende meezingers, dansplaatjes en all time classics. Tijdens de avond draait en praat onze DJ de boel gezellig aan elkaar. Wij kunnen de bingo's in diverse thema's organiseren zoals 'Après Ski', 'Mexican night' of 'Foute Disco Bingo'. 

Online Disco Bingo
Wij kunnen de bingo streamen live vanuit onze kroeg of een studio via het programma Zoom. Doordat iedereen elkaar ziet en hoort in dit programma is deze muziekbingo één grote interactief spektakel. Heeft iemand Bingo? Dan zet die persoon zijn/haar microfoon aan en roept uiteraard BINGO! Hij of zij laat de bingokaart voor de camera zien en vervolgens controleren wij de kaart. Is hij correct dan gaat hij of zij met de prijzen aan de haal, maar is hij fout dan moet er een liedje gezongen worden. Iedereen zingt en danst gezellig mee vanuit hun woonkamers onder het genot van een hapje en een drankje.

Vul onderstaand contactformulier in voor info, prijzen en beschikbaarheid.

Wil je kaarten bestellen voor de wekelijkse Disco Bingo Show's? Klik op onderstaande link voor alle aankomende evenementen:
https://shop2.ticketapp.nl/4Ad83d3d31AD/evenementen

Wij wijzen u op onze privacyverklaring

Impressie

Bekijk deze foto's voor een impressie.