De Bisschop's Disco Bingo

Op zoek naar een leuke online activiteit voor je bedrijf, club, familie of vrienden? Wij kunnen voor jullie een interactieve en gezellig muziekbingo organiseren! 

Disco Bingo werkt net als een normale bingo echter zijn de getallen vervangen door muzieknummers. Jullie ontvangen per mail of per post de bingokaarten en een informatiebrief over de bingo en de stream. Tijdens de avond draait en praat onze DJ de boel gezellig aan elkaar. 

Wij streamen de bingo live vanuit onze kroeg of een studio via het programma Zoom. Doordat iedereen elkaar ziet en hoort in dit programma is deze muziekbingo één grote interactief spektakel. Komt er een nummer voorbij die op je bingokaart staat, dan streep je hem af. Heeft iemand Bingo? Dan zet die persoon zijn/haar microfoon aan en roept uiteraard BINGO! Hij of zij laat de bingokaart voor de camera zien en vervolgens controleren wij de kaart. Is hij correct dan gaat hij of zij met de prijzen aan de haal, maar is hij fout dan moet er een liedje gezongen worden. Iedereen zingt en danst gezellig mee vanuit hun woonkamers onder het genot van een hapje en een drankje. Wij kunnen de bingo's in diverse thema's organiseren zoals 'Après Ski', 'Mexican night' of 'Foute Disco Bingo'. Ook in deze tijden laten wij zien dat jullie nog een gezellige avond kunnen beleven tijdens onze Disco Bingo!

Vul onderstaand contactformulier in voor info, prijzen en beschikbaarheid.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring

Impressie

Bekijk deze foto's voor een impressie.